Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2007 16:57 - Поети и писатели 3
Автор: johndoe Категория: Лични дневници   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0



След дълго прекъсване реших отново да си водя блога,тъй като няма да лъжа отново ми стана интересно.
Проблема е само един как да продължа нещо,което не водех достатъчно добре.Отговора е само един и той е с някаква провокативна тема.
Лошото е,че такава тема е точно тази за която ще пиша сега.казвам лошо,тъй като някой ще се чуства лично засегнат,но това в крайна сметка си е за него (или както обичам да казвам кой те кара да се дразниш).Всеки може да си бълва каквото си иска реших,че и аз мога.
Преди време написах някои нешта за хората които си публикуват тук поемите,стихотворенията и прочие.Нямам нищо против това,но ме обзема странното чуство ,че сме нация на гладни,изтормозени,комплексирани и не можещи да се реализират писатели аматьори,които отчаяно си търсят публика.Сега веднага ще се надугнат и ще кажат "Кой си ти,че да ни съдиш?", а аз ще отговоря по следния начин "Защо се дразните и роптаете при положение,че е самата истина?". Имам чуството,че всеки тук е с душевни проблеми,които са перманентно срастнали се с начина му на живот.Имам и усещането,че апокалипсиса идва и той е доведен от точно такива неудовлетворени хора(неудовлетворени от какво не знам).Сега някой ще контрира и ще каже "Ние ще пишем каквото си искаме!!!", а аз ще му кажа "Браво на вас аз също!". ЗАЩО СЕ ОПЛАКВАТЕ ОТ ЖИВОТА! ТОЙ ДА НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН С НЕЩО! ХВАНАЛИЛИ СТЕ СЕ НА ХОРОТО ИГРАЙТЕ ГО ДОКРАЙ,БЕЗ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ! НЯМА НАЧИН ДА ПРОМЕНИТЕ СВЕТА! ВСЕ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕТЕ ПРЕЦАКАНИ!
Всичко тук започва да се превръща в едно непрестанно повтаряне колко е гадно да си жив,как някой те е напуснал,колко силно обичаш някой,а в крайна сметка всичко това вече сме го чували(който иска да вземе да прочете стихотворенията на Яворов най-малкото).
Кой го е грижа? Има по важни работи от това дали днес си видял светулка или не! ЗА БОГА ВЪРНЕТЕ СЕ НА ЗЕМЯТА И ПРЕСТАНЕТЕ ДА С ЗАНИМАВАТА С ДРЕБНИТЕ СИ НЕДОСТАТЪЦИ И СЕ ОГЛЕДАЙТЕ,А ДАЛИ ЩЕ ВИДИТЕ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ ВАС!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: johndoe
Категория: Хоби
Прочетен: 91924
Постинги: 69
Коментари: 36
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930